Asperge Seizoen is weer begonnen

Brabantse Asperges, van kop tot kuntje de lekkerste! 

In de uitgave 2017 staat een mooi stuk geschreven over het seizoen van de Asperges waarbij u een indruk krijgt van de lekkere ideeën uit de keuken van Evert Thielen.

Samen met zijn vrouw tevens gastvrouw in het gezellige restaurant geven zij een indruk van verse seizoen gerechten! Momenteel de Asperges met heerlijke en eerlijke combinaties. 

Waardebon winnen? Like en deel onze Facebookpagina!

I.v.m. groot onderhoud aan de keuken zijn wij tijdelijk gesloten!

I.v.m. Groot onderhoud tijdelijk gesloten!

Het perfecte ei is nog niet zo gemakkelijk.

Hoe je het perfecte ei kookt blijkt nog niet zo simpel. Afgelopen week hebben de studenten van TU Eindhoven via een eigen theoretisch model het perfecte ei proberen te koken en Evert ging ze testen. Lees hier hoe dat ging: 


TU Eindhoven verslag

Crowdfunding: De Stoerderij

Wij steunen het crowdfunding project van De Stoerderij.

De Stoerderij is een boerderij met stoere waterbuffels. Deze lopen het hele jaar door buiten in een aantal weilanden in ons Brabantse Son en Breugel. Neem een kijkje op de website: www.destoerderij.nl

VACATURE

PERSONEEL GEZOCHT! Ben jij die vrolijke bedieningsmedewerker of flexibele afwasser 16+ én woonachtig in omgeving Son en Breugel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Stuur een mail naar info@gertrudahoeve.nl of kom langs.

De Gertruda Hoeve adopteert bijenkolonie

Een bijenkolonie heeft fijne pleegouders gevonden bij de Gertruda Hoeve. Op een van hun vele fietstochten stuitten Marlies en Evert Thielen op het imkerbedrijf en besloten direct een van de kolonies te adopteren. Uiteraard betekent dit ook dat de honing van deze vlijtige werkers straks verkrijgbaar is bij de Gertruda Hoeve.