Adres & Openingstijden

Restaurant de Gertruda Hoeve

van den Elsenstraat 23
5694 ND Son en Breugel
0499 - 471 037

 

Openingstijden

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 18:00 – 21:30
donderdag 18:00 – 21:30
vrijdag 18:00 – 21:30
zaterdag 18:00 – 21:30
zondag 18:00 – 21:30

Wij zijn gesloten op
- di 3 juli t/m di 24 juli

Voor lunches en groepen, gaan wij op afspraak open.​ Omdat we vers inkopen en ambachtelijk werken, vragen we u om minimaal 24 uur van te voren te reserveren.

Heeft u vragen?

Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op per telefoon, mail of via het contactformulier hieronder.

Deze wordt niet getoond waardoor alle items standaard gesloten zijn (als 1e laten staan !!!)
Voedselallergie en diëten
Heeft u een allergie? Informeer onze medewerkers hierover, liefst al bij de reservering. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met dieetwensen en voedselallergieën. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten.
Parkeren
We beschikken over ruime parkeergelegenheid op ons eigen terrein, lekker voor de restaurantdeur.
Reserveren
We ontvangen u graag voor diners vanaf 18 uur. U kunt online reserveren of ons van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur bellen op (0499) 471 037.
Lunch op afspraak
Bij ons kunt u lunchen op afspraak. Omdat we vers inkopen en ambachtelijk werken, vragen we u om minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Dat mag per telefoon, mail of via het contactformulier hieronder.
Groepen en zakelijke bijeenkomsten
Heeft u zin om met uw bedrijf, familie of (vrienden)groep een sfeervolle, culinaire middag beleven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een groepsdiner, wijn- en spijsproeverijen, kookseminars of een geheel verzorgde gastronomische dag.
Rolstoelvriendelijk
Ons boerderijrestaurant is toegankelijk voor mindervaliden.
Producten voor thuis
Wenst u na uw restaurantbezoek thuis nog lekker na te genieten van de smaak van de Gertrudahoeve? Dat kan! Wij verkopen verschillende huisgemaakte producten zoals confituur, mosterd en appelstroop. Ook leuk om te geven als cadeau.

Contactformulier

U kunt ook contact opnemen via onderstaand contactformulier. U ontvangt een bevestiging met de door u ingevulde gegevens.


Naam *

E-mailadres *

Telefoon

Onderwerp *

Bericht *

* Verplichte velden.

Heeft u de smaak van de Gertruda Hoeve te pakken?

Doe dan mee aan onze culinaire activiteiten zoals wijn- en spijsproeverijen, kookseminars en gastronomische dagen.

Of neem de streek gerust mee naar huis. Onze zelfgemaakte appelstroop met PX Sherry, aardbeien-lavendelconfituur en de veelgeprezen Breugelse mosterd, zijn te koop in ons restaurant.

Volg ons op Facebook en meld u aan voor onze nieuwsbrief als u niks wilt missen over het reilen en zeilen van ons sfeervolle boerderijrestaurant.

Restaurant de Gertruda Hoeve

van den Elsenstraat 23
5694 ND Son en Breugel

 

0499 – 471 037
info@gertrudahoeve.nl

Routebeschrijving

Pin It on Pinterest

Share This