Menukaart

Bij De Gertruda Hoeve bent u te gast in een sfeervol en eeuwenoud boerderijrestaurant. We omarmen het ambacht, de regio en het goede van het Groene Woud. Dat proeft u terug in de gerechten op onze kaart. Chef-kok Evert Thielen houdt daarbij de seizoenen in ere. Regelmatig wisselt daarom onze menukaart. We schotelen u graag het beste van het beste voor.

Proef het pure landleven!

À la carte kaart

    • Voorgerechten en Soepen

      Starters and soups

    • Kreeftensoep met vleugje Indiase curry en garnituur

      12,00

      Lobster soup with touch of Indian curry and garnish

    • Cannelloni met pastrami van kalfsvlees in hooi gegaard en schift van rode biet

      19,50

      Cannelloni of veal pastrami cooked in hay and discerner of beetroot

    • Halve gekookte kreeft met venkelsalade en mayonaise van la trappe dubbel

      20,50

      Cooked half lobster with fennel salad and mayonnaise of la trappe double

    • Salade met gemarineerde zalm en hangop van komkommer

      19,50

      Salad with marinated salmon and clog of cucumber

    • Bouillon van het “Brandrode rund” met shiitake en Madeira

      9,50

      “Brandrode beef” bouillon with shiitake and Madeira

    • Soep van de dag gemaakt van streekproducten

      10,50

      Soup of the day made from local products

    • Hoofdgerechten

      Main dishes

    • Halve kreeft met kreeftensaus en Indiase curry

      28,50

      Half a lobster with lobster sauce and Indian curry

    • Vis van het marktaanbod

      28,50

      Fish of the market offer

    • Ribeye van rund met gekonfijte sjalotten en rode wijnsaus

      28,50

      Beef ribeye with candied shallots and red wine sauce

    • Krokant gebakken kalfszwezerik en chip van knolselderij

      29,50

      Crispy fried veal sweetbread and chip of celeriac

    • Helvoirtse eendenborst afgelakt met appelstroop en een kroketje van de poot

      27,50

      Helvoirtse duck breast polished with apple syrup and croquette of the leg

    • Kalfswang en medaillon op risotto met zachte blauwschimmelkaas

      27,50

      Veal-cheek and medaillon on risotto with soft blue cheese

    • Nagerechten

      Dessert & Coffee

    • Sabayon, aan tafel bereid met likeur van ‘Rutte & Zn’ en vanille ijs

      12,00

      Sabayon prepared table-side with liqueur of “Rutte & Zn” and vanilla ice-cream
      (vanaf 2 personen, prijs p.p. / from 2 persons price p.p.)

    • Dessert Gertruda

      10,50

      Dessert “Gertruda”

    • Parfait van waterbuffel yoghurt met blauwe bessen

      9,50

      Parfait of water buffalo yogurt and blueberries

    • Assortiment van ons kaasplateau en huisgemaakte appelstroop met PX - sherry

      12,50

      Choice of our cheese presentation with home-made apple syrup with Pedro Ximénez sherry

    • Ierse of Franse koffie

      7,00

      Irish or French coffee

    • Rüdesheimer koffie

      7,00

      Rüdesheimer coffee

Heeft u de smaak te pakken?

Menu’s

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Een selectie van het lekkerste van de kaart vindt u terug in onze menu’s. Laat u culinair verrassen door het beste van Brabantse bodem.

Menu ‘Euro-Toques’

Salade met pastrami van het Heijde Hoeve varken in hooi gegaard en aceto stroop

Salad with pastrami from the Heijde Hoeve pig cooked in hay and aceto syrup

***

Blinde vink van Kemperhoen met voorjaarsgroenten en dragonsaus

“Kemperhoen” chicken paupiette with spring vegetables and tarragon sauce

***

Parfait van koffie met stroop van Brabants koffielikeurtje uit Rooi

Coffee parfait with syrup of “Brabants” coffee liqueur from “Rooi”

34,50 p.p.

Menu Carte Blanche

Inclusief asperges die op verschillende manieren zijn bereidt!

4 gangen/courses 41,50 p.p.

Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en desser

Appetizer, in-between course, main dish, dessert

***

5 gangen/courses 47,50 p.p.

Voorgerecht, 2 tussengerechten, hoofdgerecht en kaas of dessert

Appetizer, 2 in-between course, main dish, cheese or dessert

***

6 gangen/courses 52,00 p.p.

Voorgerecht, 2 tussengerechten, hoofdgerecht, kaas en dessert

Appetizer, 2 in-between course, main dish, cheese, dessert

Wijnarrangement per glas 4,80

Wine arrangement per glass

Bob-wijnarrangement per half glas 2,40

Designated driver’s arrangement per half glass

***

Menu’s worden geserveerd indien alle gasten aan één tafel, voor hetzelfde aantal gangen kiest.

Menus will be served when all table companions choose the same number of courses.

Pin It on Pinterest

Share This