Menukaart

Bij De Gertruda Hoeve bent u te gast in een sfeervol en eeuwenoud boerderijrestaurant. We omarmen het ambacht, de regio en het goede van het Groene Woud. Dat proeft u terug in de gerechten op onze kaart. Chef-kok Evert Thielen houdt daarbij de seizoenen in ere. Regelmatig wisselt daarom onze menukaart. We schotelen u graag het beste van het beste voor.

Proef het pure landleven!

À la carte kaart

    • Voorgerechten en Soepen

      Starters and soups

    • Salade met rauwkost van asperges en a la minuut gerookte tongscharfilet

      19,50

      Salad with raw vegetables of asparagus and a la minute smoked lemon sole

    • Cocktail van halve gekookte kreeft met asperges, mayonaise van La Trappe Dubbel

      22,50

      Cocktail of half cooked lobster with asparagus, mayonnaise of la trappe double

    • Pastrami van Heyde Hoeve varken in hooi gegaard met gemarineerde asperges en hooi olie

      19,50

      Pastrami of Heyde farm pig cooked in hay with marinated asparagus and hay oil

    • Schuimige kreeftensoep met garnituur van kreeft, venkel en dragon

      12,00

      Creamy lobster soup with garnish of lobster, fennel and tarragon

    • Licht gebonden aspergesoep met gerookte paling blokjes en gesneden kervel

      10,50

      Lightly bound asparagus soup with smoked eel cubes and sliced chervil

    • Soep van de dag gemaakt van streekproducten

      9,50

      Soup of the day made from local products

    • Hoofdgerechten

      Main dishes

    • Halve kreeft met asperges, geprakte aardappel met roomboter en saus Hollandaise

      28,50

      Half a lobster with asparagus, mashed potatoe with butter and Hollandaise sauce

    • Vis van het marktaanbod

      28,50

      Fish of the market offer

    • Geuldal lamsschouder met asperges en saus van anisette (vanaf 2 pers.)

      28,50

      Geuldal lamb shoulder with asparagus and sauce of anisette

    • Kalfsrib-eye met aardappel gratin, uiencompote en Madeira saus

      27,50

      Veal rib-eye with potato gratin, onion compote and Madeira sauce

    • Krokant gebakken kalfszwezerik met geglaceerde aardappel en dragon

      29,50

      Crispy fried veal sweetbread with candied potatoe and tarragon

    • Lamsfilet met asperges en saliesaus

      27,50

      Lamb fillet with asparagus and sage sauce

    • Asperges op Brabantse wijze met ham, eigen hoeve ei en gesmolten boter

      24,50

      Asparagus in Brabant style with ham, own farm egg and melted butter

    • Nagerechten

      Dessert & Coffee

    • Sabayon, aan tafel bereid met likeur van ‘Rutte & Zn’ en vanille ijs

      12,00

      Sabayon prepared table-side with liqueur of “Rutte & Zn” and vanilla ice-cream
      (vanaf 2 personen, prijs p.p. / from 2 persons price p.p.)

    • Dessert Gertruda

      10,50

      Dessert “Gertruda”

    • Parfait van waterbuffel yoghurt met honing, lavendel en blauwe bessen coulis

      9,50

      Parfait of water buffalo yogurt with honey, lavender and blueberry coulis

    • Assortiment van ons kaasplateau en huisgemaakte appelstroop met PX - sherry

      12,50

      Choice of our cheese presentation with home-made apple syrup with Pedro Ximénez sherry

    • Ierse of Franse koffie

      7,00

      Irish or French coffee

    • Rüdesheimer koffie

      7,00

      Rüdesheimer coffee

Heeft u de smaak te pakken?

Menu’s

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Een selectie van het lekkerste van de kaart vindt u terug in onze menu’s. Laat u culinair verrassen door het beste van Brabantse bodem.

Menu ‘Euro-Toques’

Salade met pastrami van het Heyde Hoeve varken in hooi gegaard en rauwkost van asperges en hooi olie

Salad with pastrami from the Heyde farm pig cooked in hay and raw vegetables of asparagus and hay oil

***

Rundersukade met uiencompote en rode wijnsaus

Beef juices with onion compote and red wine sauce

***

Parfait van waterbuffel yoghurt met honing, lavendel en blauwe bessen coulis

Parfait of water buffalo yogurt with honey, lavender and blueberry coulis

34,50 p.p.

Menu Carte Blanche

4 gangen/courses 41,50 p.p.

Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en desser

Appetizer, in-between course, main dish, dessert

***

5 gangen/courses 47,50 p.p.

Voorgerecht, 2 tussengerechten, hoofdgerecht en kaas of dessert

Appetizer, 2 in-between course, main dish, cheese or dessert

***

6 gangen/courses 52,00 p.p.

Voorgerecht, 2 tussengerechten, hoofdgerecht, kaas en dessert

Appetizer, 2 in-between course, main dish, cheese, dessert

 

Wijnarrangement per glas 4,80

Wine arrangement per glass

Bob-wijnarrangement per half glas 2,40

Designated driver’s arrangement per half glass

***

Menu’s worden geserveerd indien alle gasten aan één tafel, voor hetzelfde aantal gangen kiest.

Menus will be served when all table companions choose the same number of courses.

Pin It on Pinterest

Share This