Menukaart

Bij De Gertruda Hoeve bent u te gast in een sfeervol en eeuwenoud boerderijrestaurant. We omarmen het ambacht, de regio en het goede van het Groene Woud. Dat proeft u terug in de gerechten op onze kaart. Chef-kok Evert Thielen houdt daarbij de seizoenen in ere. Regelmatig wisselt daarom onze menukaart. We schotelen u graag het beste van het beste voor.

Proef het pure landleven!

À la carte kaart

Wildkaart. Vanaf 20 oktober tot het einde van het jaar kunt u proeven van onze wildspecialiteiten op onze à la carte kaart.

    • Voorgerechten en Soepen

    • À la minute gerookte tongscharfilet met knolselderij en schift van rode biet

      18,50
    • Halve gekookte kreeft met venkelsalade en huisgemaakte mayonaise van speltbier

      20,50
    • Pastrami van hert in hooi gegaard met pompoenchutney en portstroop

      19,50
    • Kreeftensoep met vleugje Indiase curry, garnituur en kreeft

      12,00
    • Soep van de dag

      10,50
    • Hollandse hazenrugfilet met geroerbakte spruitjes en zachte groene pepersaus

      28,50
    • Hoofdgerechten

    • Halve kreeft, risotto met gerookte paling en kalfsjus

      29,50
    • Vis van het marktaanbod

      27,50
    • Braadstuk van hert met paddenstoelen en saus van kruidkoek

      28,50
    • Gevulde fazantenborst met witte kool, zuurkool en zijn jus

      28,50
    • Gestoofde Hollandse hazenbout met La Trappe dubbel

      27,50
    • Krokant gebakken kalfszwezerik met paddenstoelen risotto en blonde saus

      29,50
    • Kalfsoester met wintergroenten en Madeirasaus

      27,50
    • Nagerechten

    • Assortiment van ons kaasplateau en huisgemaakte appelstroop met PX - sherry

      12,50
    • Dessert Gertruda

      10,50
    • Warm appeltaartje met amandelspijs en kaneelijs

      10,00
    • Ierse of Franse koffie

      7,00
    • Rüdesheimer koffie

      7,00
    • Sabayon, aan tafel bereid met likeur van ‘Rutte & Zn’ en vanille ijs

      12,00

      (vanaf 2 personen, prijs per persoon)

Heeft u de smaak te pakken?

Kerstmenu 2017

Kerst 2017, het lijkt nog ver weg. Toch zijn wij al druk in de weer om ook dit jaar de feestdagen tot een culinair hoogtepunt te verheffen.

Menu’s

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Een selectie van het lekkerste van de kaart vindt u terug in onze menu’s. Laat u culinair verrassen door het beste van Brabantse bodem.

Menu ‘Euro-Toques’

À la minute gerookte tongscharfilet met knolselderij en schift van rode biet
***
Kalfsoester met saus van bospaddenstoelen
***
Zoete lekkernij

per persoon 34,50

Menu Carte Blanche

4 gangen 41,50 p.p.
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert
***
5 gangen 47,50 p.p.
Voorgerecht, 2 tussengerechten, hoofdgerecht en keuze kaas of dessert
***
6 gangen 52,00 p.p.
Voorgerecht, 2 tussengerechten, hoofdgerecht, kaas en dessert

Wijnarrangement per glas 4,80
Bob-wijnarrangement per half glas 2,40

Menu’s worden geserveerd indien alle gasten aan één tafel, voor hetzelfde aantal gangen kiest.

Pin It on Pinterest

Share This