Selecteer een pagina

Over Restaurant de Gertruda Hoeve

Restaurant de Gertrudahoeve gaat op afspraak open voor groepen vanaf tien personen.

Naast lunches en diners, zorgen Chef-kok Evert Thielen en zijn (gast)vrouw Marlies de culinaire invulling van vergaderingen, presentaties of bedrijfsjubilea. De Gertruda Hoeve is ook af te huren voor proeverijen en barbecues.

Evert en Marlies Thielen van Boerderijrestaurant De Gertruda Hoeve

Sfeervol boerderijrestaurant

Bij De Gertruda Hoeve bent u te gast in een sfeervol en eeuwenoud boerderijrestaurant. We omarmen het ambacht, de regio en het goede van het Groene Woud.

Chef-kok Evert Thielen en zijn (gast)vrouw Marlies ontvangen u hier al heel wat jaren. Ze zijn helemaal bij de tijd. Zo kunt u uw drankje nuttigen bij de open haard of aan onze moderne en comfortabele bar. Of neem plaats in onze sfeervolle serre of op het terras waar u zowel in het voor- en najaargeniet van het uitzicht en het zonnetje.

Voor zakelijke gasten is ons monumentale boerderijrestaurant de ideale plek om het nuttige met het aangename te verenigen. Parkeren kan bij ons direct voor de deur, op onze eigen parkeerplaats.

Appelstroop Confituur Breugelse Mosterd en Honing van Restaurant De Gertruda Hoeve

Proef Het Groene Woud

De Gertruda Hoeve is culinair ambassadeur van Coöperatie Het Groene Woud. Dit is een krachtig merk van de streek die strekt van ‘s-Hertogenbosch tot Tilburg en Eindhoven. De prachtige natuurgebieden en landschappen zijn een vruchtbare voedingsbodem voor veel smakelijke en pure producten. Van bes tot asperge en van varken tot lam.

Wekelijks bezoekt chef-kok Evert Thielen zijn regionale leveranciers om het beste van het beste in te kopen. Daarmee bereidt hij op ambachtelijke wijze zijn gerechten. Bovendien maakt hij tal van producten in eigen huis zoals appelstroop, confituur, Breugelse mosterd. Onze honing komt uit een eigen bijenkast en de eitjes van onze eigen scharrelkippen.

Met volle teugen laten we u bij De Gertruda Hoeve genieten van het goede dat het Brabantse leven te bieden heeft.

Ambachtelijk en puur

Ambachtelijk koken met respect voor de natuur en de seizoenen, is voor chef-kok Evert Thielen dagelijkse kost. Deze vakman pur sang draait al heel wat jaren mee in de professionele keuken en heeft zijn culinaire sporen ruimschoots verdiend.

Als vakman in hart en nieren, is de patron cuisinier van De Gertruda Hoeve enthousiast lid van Euro Toques-Nederland. Dit samenwerkingsverband van chef-koks en restaurateurs in Nederland schrijft het duurzaam werken met eerlijke, ambachtelijke producten van Hollandse bodem met hoofdletters.

Dat sluit naadloos aan bij ons motto: Proef het pure landleven. We combineren het beste van nu met de vaktechnieken en de smaken van vroeger.

Pin It on Pinterest

Share This